1. Start
  2. Jul i Hallwylska palatset

Jul i Hallwylska palatset

Hallwylska palatset står i startgroparna med sina uppskattade jularrangemang. På lördag börjar de populära juldramavisningarna. Besökarna följer tjänstefolket i deras julbestyr inför julen – runt i det fashionabla palatset … och plötsligt är det nytt år. De ordinarie palatsvisningarna går också i julens tecken. Allt bokas via Biljetto. Gå in på www.hallwylskamuseet.se /kalendarium!

Hallwylska palatset står i startgroparna med sina uppskattade jularrangemang. På lördag börjar de populära juldramavisningarna. Besökarna följer tjänstefolket i deras julbestyr inför julen – runt i det fashionabla palatset … och plötsligt är det nytt år. De ordinarie palatsvisningarna går också i julens tecken. Allt bokas via vårt onlinebokningssytem Biljetto: https://hallwyl.biljetto.com.

Vi har redan några fullbokade juldramavisningar, men vi har många tider kvar att välja bland, säger Anna Glowacki på museets bokning och uppmanar: Gå in på vår hemsida: http://hallwylskamuseet.se/kalendarium där det finns en länk till Biljetto. Nytt får i år är att vi inte tar emot några bokningar, allt går genom vårt onlinebokningssytem Biljetto. Där är det lätt att se hur många biljetter som finns tillgängliga. Våra vanliga palatsvisningar har också jultema och bokas också via Biljetto.

Jul i palatset - Hallwylska museet

Fotograf: Jens Mohr
Allt ska vara perfekt till jul i det hallwylska hushållet

Jul i palatset

Fotograf: Hallwylska museet
Hela huset andas av julstämning. Här kläs julgranen i matsalen på paradvåningen

Jul i palatset - Hallwylska museet

Fotograf: Jens Mohr
Juldramavisning i vardagssalongen på paradvåningen i det Hallwylska palatset Förutom de traditionella dramavisningarna för vuxna som varje år innehåller nya moment bjuds det på speciella dramavisningar för barnfamiljer Barnens jul i palatset ges under helger.

Jul i palatset - Hallwylska museet

Fotograf: Jens Mohr
Dramavisning om julen här i matsalen i det Hallwylska palatset. Förutom de traditionella dramavisningarna för vuxna som varje år innehåller nya moment bjuds det i år på speciella dramavisningar för barnfamiljer Barnens jul i palatset under helger.

Jul i palatset - Hallwylska museet

Fotograf: Erik Lerenstål
Hela huset andas av julstämning. I palatsköket nere i källaren är julbaket i full gång.

Jul i palatset - Hallwylska museet

Fotograf: Erik Lernestål
Tillsammans med tjänstefolket följer besökarna med på en vandring runt i det stora huset i trappor och skrymslen

Jul i palatset på Hallwylska museet

Fotograf: Erik Lernestål
Tillsammans med tjänstefolket följer besökarna med på en vandring runt i det stora huset i trappor och skrymslen - en del platser som besökaren inte äger tillträde till