1. Start
  2. Halwyleen – höstlovskul i Hallwylska museet

Halwyleen – höstlovskul i Hallwylska museet

Alla modiga barn från 7 år och äldre är varmt välkomna till våra Hallwyleenvisningar, hälsar Samuel Norrby, museipedagog vid Hallwylska Museet och understryker att det är viktigt att barnen är lite äldre, mindre barn kan bli rädda. Vi ger dessa dramavisningar från tisdag, 30 oktober till söndag 3 november, vid tre tillfällen dagligen. Ett tips, förhandsboka!

Alla modiga barn från 7 år och äldre är varmt välkomna till våra Hallwyleenvisningar, hälsar Samuel Norrby, museipedagog vid Hallwylska Museet och understryker det är viktigt att barnen är lite äldre, mindre barn kan bli rädda.  Vi ger  dessa dramavisningar från tisdag, 30 oktober till söndag 3 november, vid tre tillfällen dagligen.  Ett tips, förhandsboka!

Vid dessa visningar är palatset mer en kuliss. Det är en ”småkuslig” historia, vi går runt  i huset  och stöter på några mystiska, lite lätt obehagliga typer. Vi har satt en gräns från 7 år.  Det har visat sig att en del yngre tycker att det varit lite väl läskigt.

Hallwylska museet, mitt i centrala Stockholm - på Hamngatan 4, firar i år 10 år med dramavisningar. Under årens lopp har dessa utvecklats  och nya  ämnesområden  för både vuxna och barn har tillkommit. Halwyleenvisningarna under höstlovsveckan startade för tre år sedan och har varit omåttligt populära -  nästan som dramavisningarna om julen som äger rum från slutet av november till 13-dagshelgen.

Förhandsboka på bokninghallwyl@lsh.se  eller ring 08 402 30 99, 8.30-11.30, vardagar.

Halwyleen – höstlovskul i Hallwylska museet

Hallwyleen - Höstlovskul i Hallwylska

Fotograf: Erik Lernestål
Det är en ”småkuslig” historia där vi går runt i huset och stöter på några mystiska, lite lätt obehagliga typer.

Hallwyleen - Höstlovskul i Hallwylska

Fotograf: Erik Lernestål
Det är en ”småkuslig” historia där vi går runt i huset och stöter på några mystiska, lite lätt obehagliga typer. Är inte betjänten Läskil Lump lite lik en vampyr?

Halwyleen – höstlovskul i Hallwylska museet

Fotograf: Erik Lernestål
Fröken Sträng, en av karaktärerna i Hallwyleenvisningarna under höstlovsveckan

Halwyleen – höstlovskul i Hallwylska museet

Vid dessa visningar är palatset mer en kuliss. Det är en ”småkuslig” historia där vi går runt i huset och stöter på några mystiska, lite lätt obehagliga typer.