Priser och biljetter

För närvarande har vi plats för totalt 50 besökare i museet åt gången. Om museet är fullt ber vi er återkomma vid ett senare tillfälle då vi under nuvarande omständigheter vill undvika trängsel och köbildning i entrén.

För att ni på bästa sätt ska kunna planera ert besök har vi ett antal tidsbestämda biljetter (så kallade slottider) som går att förboka, men om det om det finns plats så går det också att köpa biljett i museets entré. Vi uppmuntrar våra besökare att betala med kort eller via Swish, men tar även emot kontanter.

Fri entrébiljett till museet

Pris: fri entré

Med fribiljetten kan du besöka paradvåningen och delar av sovrumsvåningen. Det går att lösa fribiljetten på plats i museet, men om du vill vara säker på att få plats till en specifik tid så finns det ett antal slot-tider som kan förbokas via Tickster.

Förboka kostnadsfri entrébiljett på Tickster
 

Palatsvisning

Pris: 90 kronor för vuxna, kostnadsfritt för barn upp till 19 år
Datum och tid: varje dag mellan 21 april – 31 augusti 2021 när museet är öppet erbjuder vi palatsvisningar, i regel varje hel- och halvtimme.
Visning på engelska: varje dag klockan 15.30

Det går att köpa visningsbiljetten på plats i museet, men om du vill vara säker på att få plats till en specifik visning så finns det ett antal biljetter som kan förköpas via Tickster. 

Förköp biljett till palatsvisning på Tickster
 

Utställning - Bögar. Mötesplatser i en förbjuden tid

Pris: 90 kronor för vuxna, fri entré för barn upp till 19 år

Vår tillfälliga utställning visas i gästrummen på sovrumsvåningen. Det går att köpa biljett till utställningen på plats i museet, men om du vill vara säker på att få plats till en specifik tid så finns det ett antal slottider som kan förköpas via Tickster.

Förköp din utställningsbiljett via Tickster
 

Digital palatsvisning on demand

Pris: 40 kronor

Ta del av en förinspelad digital visning av Hallwylska museet när du vill! Du behöver en dator eller mobiltelefon med internetuppkoppling för att titta på visningen. Visningen sänds via programmet Zoom on demand. Du köper biljett via Tickster och får en länk med bokninsbekräftelsen.

Köp biljett till den digitala on demand-visningen på Tickster
 

Stadsvandringar

Vid vissa tillfällen under sommaren har vi även stadsvandringar med olika teman. För vidare information och för att boka, se kalendariet eller Hallwylska museets alla program på Tickster.