Priser och biljetter

Fri entrébiljett till museet

Pris: fri entré

Med fribiljetten kan du besöka paradvåningen och delar av sovrumsvåningen. Det går endast att lösa fribiljetten på plats i museet.

Palatsvisning

Pris: 90 kronor för vuxna, kostnadsfritt för barn upp till 19 år
Datum och tid: onsdag kl. 12:30, 13:30, 17:30. Torsdag-fredag kl. 12:30, 13:30. Lördag-Söndag varje halvtimme mellan kl. 11:30-15:30 (lördag kl. 13:30 engelsk visning, söndag kl. 13 familjevisning). 
Visning på engelska: varje lördag klockan 13.30

Det går att köpa visningsbiljetten på plats i museet, men om du vill vara säker på att få plats till en specifik visning så finns det ett antal biljetter som kan förköpas via Tickster. 

Förköp biljett till palatsvisning på Tickster
 

Utställning - Bögar. Mötesplatser i en förbjuden tid

Pris: 90 kronor för vuxna, fri entré för barn upp till 19 år

Vår tillfälliga utställning visas i gästrummen på sovrumsvåningen. Det går endast att köpa biljett till utställningen på plats i museet.

Digital palatsvisning on demand

Pris: 40 kronor

Ta del av en förinspelad digital visning av Hallwylska museet när du vill! Du behöver en dator eller mobiltelefon med internetuppkoppling för att titta på visningen. Visningen sänds via programmet Zoom on demand. Du köper biljett via Tickster och får en länk med bokninsbekräftelsen.

Köp biljett till den digitala on demand-visningen på Tickster
 

Stadsvandringar

Vid vissa tillfällen under sommaren har vi även stadsvandringar med olika teman. För vidare information och för att boka, se kalendariet eller Hallwylska museets alla program på Tickster.