Husan Anna talar med barnen i vardagssalongen

Guidade visningar

Visningar under ansvarsfulla former

Reguljära visningar äger rum varje dag som museet är öppet. Endast fem besökare per visning. På våningarna kommer personal finnas till hands för att erbjuda hjälp och se till att ingen trängsel inträffar. Förköp av biljetter till våra visningar sker via Tickster.

Förköp biljett

Våra olika visningar

Möten med minnen

Visningar för dig med demensdiagnos tillsammans med närstående eller ledsagare.

Temavisning - Klurigt och finurligt

Vi djupdyker i samlingarna och plockar fram saker som ni antagligen aldrig tidigare sett. Vad användes de till? Varför ser de ut som de gör? Klurigt och finurligt är en spännande resa i historien som avslutas med en liten tävling! 

Boka en gruppvisning

Husan Anna guidar barn i palatset

Dramavisning

Herrskap och tjänstefolk

Har tiden stått stilla i det Hallwylska palatset? Det är inte lätt att veta när husan Anna, betjänten Eskil och sällskapsdamen fröken Uhse eller amanuens Lundgren tar med besökarna på en resa tillbaka i tiden! Dramavisningen kan bokas året runt med undantag för vissa utställningsperioder.

Boka en dramavisning

Digitala visningar

Vi erbjuder digitala visningar av museet på distans. Välj den kommunikationsplattform som passar er, exepelvis Teams, Google hangout eller Zoom.

Boka en klassisk palatsvisning eller någon av våra specialvisningar:

Köket – utom synhåll eller hemmets skyltfönster?

Längst ner på bottenplan i Hallwylska museet finns ett påkostat palatskök, utrustat med de senaste tekniska moderniteterna. Vid tiden för sekelskiftet 1900 sjöd där av aktivitet, men vilka var det som vistades i köket? Idag är våra kök en självklar samlingspunkt som vi gärna visar upp för våra gäster, men hur användes köket för 100 år sedan? Följ med på en digital visning om kökets historia.

Palatsvisning

Vi berättar om husets historia och familjen von Hallwyl samt tittar på föremål ur samlingarna. 

Priser digitala visningar

  • Digital visning för äldreboenden: Gratis
  • Digital palatsvisning för bokade grupper:
    Dagtid 2100 kr. Kväll/helg 3100 kr

Boka digital visning

Boka visningen via vår bokningstjänst. Fyll i vilken visning och vilken kommunikationsplattform ni önskar vid "val av visning".

Boka en digital visning