Porträtt på Sara-Vide Ericsson och Karin Mamma Andersson.
Foto: Mats Liliequist.

Visning

Samtal Karin Mamma Andersson och Sara-Vide Ericson

Onsdag 18 september 2024, kl. 17.30 (Visningen startar 17.30)

Lim-Johan beskrivs ofta som en konstnärernas konstnär. En särling vars liv och konst har kommit att inspirera såväl gångna tiders som nu levande konstnärer. Kom och lyssna till två av våra mer framstående samtidskonstnärer – Sara-Vide Ericson och Karin Mamma Andersson – diskutera Lim-Johan, livet och konsten.

Med Tobias Bolin, utställningens producent som moderator.

Om du väljer att boka den digitala biljetten, sker evenemanget via programmet zoom. För att delta i det digitala evenemanget behöver du en dator eller mobiltelefon med internetuppkoppling. För att ansluta till evenemanget följer du länken som skickas i bekräftelsen i din epost. Använder du en mobiltelefon kommer du behöva ladda ned appen ”zoom”.

 • Digital biljett: 100 kronor.
  Biljett på plats i museet: 170 kronor
 • Hamngatan 4, 111 47 Stockholm
 • Praktisk information inför ditt besök
  Tillgänglighet: Museet saknar hiss Hallwylska museet har fem våningsplan. Eftersom det inte finns en hiss, måste du gå i trappor. Antalet trappsteg varierar, beroende på vart du vill komma i huset. En guidad tur i museet innebär det minst 103 trappsteg upp och ned.

  Garderob: För att undvika att stöta till föremål i museimiljön är det inte tillåtet att ta med väskor in i museet, eller bära sin jacka på armen. Det finns skåp på entréplan i museet, där du kan låsa in dina tillhörigheter. Inga mynt behövs. Mindre väskor går bra att ta med sig in.

  Barnvagn: Av utrymningsskäl är det inte tillåtet med barnvagnar i museet, närmsta plats att låsa fast barnvagnar är på Norrmalmstorg.

  Planera ditt besök
 • Biljetter till guidade visningar går inte att kombinera med Årskort eller andra rabatt/frikort till museet.