Elva olika glasburkar i olika storlekar med bland annat inlagd gurka och päron.
Foto: Jens Mohr, Hallwylska museet/SHM.

Föredrag

Mat till vardag och fest

Onsdag 11 oktober klockan 17.30

Hugg in på en vattenbakelse. Ta för dig av lungmoset. Ett välbeställt hem kring sekelskiftet 1900 kunde servera en hel del olika rätter. Allt var anpassat efter tillfälle och person. Lyssna till ett matnyttigt föredrag om matkultur och mat till vardag och fest.

Föredraget hålls av Gösta Sandell, intendent på Statens historiska museer.

  • Biljetter bokas på Tickster och kostar 170 för biljett på plats och 100 kronor för att delta digitalt.
  • Hamngatan 4, 111 47 Stockholm
  • Om du väljer att boka den digitala biljetten, sker evenemanget via programmet zoom. För att delta i det digitala evenemanget behöver du en dator eller mobiltelefon med internetuppkoppling. För att ansluta till evenemanget följer du länken som skickas i bekräftelsen i din epost. Använder du en mobiltelefon kommer du behöva ladda ned appen ”zoom”.